U novinama "Nova" u četvrtak pročitajte na osnovu čega se pretpostavlja da je pronađeno telo Mateja Periša u tekstu "Ponovo ćemo se sresti moj Matej i ja".

„Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sada teško i bolno, mi ćemo se ponovo sresti i zagrliti“, rekao je za „Novu“ Matejev otac Nenad Periš.

Poslanici Evropskog parlamenta u narednom periodu diskutuju o Rezoluciji o Srbiji, a zbog dosadašnjeg stava Srbije o agresiji Rusije u Ukrajini, članovi EP predlažu da nam EU uskrati novac. Posebno je istaknuto i da su zabrinuti jer nijedan slučaj pomenut u prethodnim izveštajima – „Krušik“, „Jovanjica“ i „Telekom Srbija“, nije u potpunosti procesuiralo pravosuđe.

Nekadašnji deminer vojske Srbije Branislav Kapetanović priča o obavljanju tog rizičnog posla u tekstu pod naslovom „Deminer mora biti koncentrisan, greška ne sme da se dogodi„. Kapetanović je izgubio ruke i noge u ekploziji kasetne bombe.

O tome kako je Petar Janjatović, novinar i rok publicista uz nekoliko saradnika predstavio rok scenu devedesetih hrvatskoj publici čitajte u tekstu „Kad su Džukele u Kojoti zavijali, zajedno na balkanskom Vudstoku“.

Uoči finala Evrolige Micić i Mirotić hoće trofej u svom Beogradu.

Plejmejker Srbije kaže da se nada da će, ako su srpski navijači kupovali karte, znati da cene njegov dosadašnji trud u reprezentaciji i da će dati podršku „Efesu“. Zvezda Barselone kaže da nema sumnje da bi osvajanje prve Evrolige upravo u Beogradu bilo nešto veoma posebno.

***

BONUS VIDEO: Dolazak Dijane Hrkalović u Specijalni sud – 18. maj 2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare