Naplatna rampa Nis
Naplatna rampa Niš. Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji jutros nema zadržavanja vozila kao ni na na graničnim prelazima, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Vodanj – petlja Kolari, u zoni petlje Kolari, do 1. marta 2022. godione radovi na rekonstrukciji natputnjaka.

U zoni radova, za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama, saopštili su Putevi Srbije.

Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj.

Slovac – Lajkovac, do 10. januara 2022. godine radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Pojate – petlja Ražanj, do 17. januara do 15č, radovi na sanaciji cevastih propusta uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Iriški venac-usponska traka, u smeru Sremska Kamenica – Irig, do 07. januara radovi na sanaciji oštećenja: tokom izvođenja radova, putničkim vozilima i autobusima je dozvoljeno kretanje,

saobraćaj za TMV biće preusmeren na alternativne putne pravce: Petrovaradin-Sremski Karlovci-Inđija-Putinci-Ruma-Irig.

Auto-put E-75, na petlji Bubanj Potok, preusmeren saobraćaj iz pravca Beograda na voznu traku za suprotni smer, a saobraćajni tok sa obilaznice (Kružni put) na preticajnu traku za suprotni smer, na delu od 300 metara od petlje Bubanj Potok ka staroj naplatnoj stanici, ukupno preusmerenje je 400 m.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava u dve saobraćajne trake-zaustavnu iz pravca Niša i asfaltirano proširenje zaustavne trake, koje se iskoristi za saobraćaj.

Bonus video: Predpraznična gužva na Novom Beogradu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar