Danas će u Srbiji biti oblačno i hladno sa kišom. Posle podne i uveče usled pada temperature, kiša će preći u sneg prvo na planinama, a uveče i tokom noći i u nižim krajevima centralne, jugozapadne i južne Srbije, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Uveče u Vojvodini prestanak padavina, a tokom noći i delimično razvedravanje.

Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna od 6 do 11 stepeni. Vetar slab i umeren, u Vojvodini, na planinama i na istoku jak, severozapadni, a samo još ujutru u Banatu umeren i jak jugoistočni.

Pročitajte još:

U Beogradu danas oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Temperatura bez većeg kolebanja u intervalu od 6 do 8 stepeni, posle podne i uveče u padu. U toku noći usled pada temperature na širem podučju grada moguća je i pojava kratkotrajne susnežice ili snega.

Upozorenje RHMZ

U Srbiji u sredu umereno do potpuno oblačno i hladno, na severu i zapadu suvo, a u ostalom delu mestimično sa kišom i snegom, na planinama sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Tokom dana postepeni prestanak padavina i slabljenje severnog i severozapadnog vetra.

Zatim se očekuje umereno do potpuno oblačno i malo toplije vreme, u četvrtak i petak na severu, a od subote i u ostalim krajevima ponegde sa slabom kišom.

BONUS VIDEO: Jako visoka temperatura na Kopaoniku, skijaši nemaju sreće

Komentari

Svi komentari (0)