Foto:Goran Srdanov

Garaže i parkirališta rade po uobičajenom režimu tokom vanrednog stanja, a obavlja se i kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području, saopštio je beogradski Parking servis

Sve poslovnice Кorisničkog servisa JKP Parking servisa od juče su zatvorene za rad sa strankama, ali garaže i parkirališta rade, a naplaćuje se i parking u zoniranim područjima u Beogradu.

„Apelujemo na korisnike da sva dugovanja koja imaju ka ‘Parking servisu’ izmiruju elektronski, putem portala“, saopštilo je to preduzeće.

U Korisničkom servisu onima koji su dobili kazne savetuju plaćanje „u bankama, menjačnicama, i elektronskim putem“.

Vlasnici povlašćenih parking karata (PPK) mogu automatski da ih produže isključivo tako što će se registrovati na portalu parking-servis.co.rs, a produženje se obavlja putem usluge e-PPK.

Kako stoji u SMS poruci koju su dobili vlasnici PPK, ukoliko usluga ne bude plaćena do dana isteka karte, važenje PPK će biti automatski produženo za mesec dana, a dugovanje se može izmiriti prvom narednom uplatom na šalteru preduzeća, po ukidanju vanrednog stanja.

Služba za prenos nepropisno parkiranih vozila po nalogu nadležnih organa sva uklonjena vozila prenosi na plac na Starom sajmištu.

Кomunikacija sa korisnicima obavlja se putem maila [email protected] i telefona broj 011/30-35-400, a radno vreme ostaje isto i to radnim danom od 7 do 21 čas, a subotom od 7 do 14 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram