„Napadaju nas naprednjaci povezani s kriminalcima“

Društvo 27. jul. 202112:07
Podeli:
Stevan Dojčinović Foto: Medija centar Beograd

Glavni i odgovornik urednik KRIK-a Stevan Dojčinović objavio je na Tviteru niz informacija o ljudima koji su u poslednje vreme napadali ovu redakciju da je "mafijaški" portal.

On je istakao da su isti ti ljudi povezani s kriminalcima.

„Sada jedan zanimljiv niz o ljudima koji su povezani sa kriminalcima, ali su iskočili da napadnu KRIK lažima da smo mi mafijaški portal“, napisao je Dojčinović.

„Javio se Dragan Petronijević, član gradskog veća i Izvršnog odbora SNS – čovek blizak optuženom narko-bosu Koluviji. Često viđan u njegovom društvu. Na slici su njih dvojica zajedno drže prezentaciju kompanije Jovanjica“, ističe on.

„Više o Petronijeviću – Koluvija ovde“, istakao je Dojčinović, podelivši članak KRIK-a o vezi između Petronijevića i Koluvije.

„Oglasio se i Zlatibor Lončar čije su veze sa zemunskim klanom, koji su po brutalnosti prethodnica Belivuku, opštepoznate“, naglašava on.

„Naše pisanje je osudio čak i Nebojša Stefanović – u čije vreme ministrovanja MUP-om je Belivukova grupa narasla i imala zaštitu. To se vlastima nije dopalo pa su ga sutradan častili objavom navodnih dokaza njegovih veza sa Belivukom. Nas su nazvali „mafijaško-koljačkim portalom“, nastavlja Dojčinović.

„Kad smo se dotakli ovog tabloida, valja podsetiti da je policijski načelnik osuđen, jer im je dostavljao poverljive podatke iz istrage. Uprkos tome podaci su nastavili da dolaze. Sad verovatno stižu od nekog drugog, za vlast odgovarajućeg, načelnika“, ističe on.

„A sad ide najluđa informacija: Borislav Kašanski, urednik „Srpskog telegrafa“, koji me je propitivao i pisao laži o mojim vezama sa Belivukom, hapšen je kao deo grupe poznatog novosadskog kriminalca Bate Kan Kana“, napominje Dojčinović.

„Kasnije je oslobođen optužbi da je nameštao utakmice sa Kan Kanom“, zaključio je Dojčinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar