Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Čačak, grad na obali Zapadne Morave više od jedne godine "ulepšava" dvorište jednog starijeg Čačanina koji sprovodi veoma neobičan agronomski eksperiment. Naime, u njegovom dvorištu raste drvo koje on od mraza i bolesti "štiti" smećem.

Budući da je stablo poprilično veliko na njega je kačio razni komunalni otpad sakupljen po kontejnerima. Na granama je bila okačena poneka stara stolica, klupa, a sada je sve to spustio pored drveta zbog čega su njegove komšije zgrožene.

„Pacovi i miševi nam se množe u naselju. Deca ne smeju da se igraju na ulici jer su u strahu od glodara i zaraze“, pričaju za Nova.rs komšije ovog dede.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Na naše pitanje da li su zvali nadležne inspekcijske organe, kažu da jesu, ali niko ništa još uvek nije preduzeo. Oni dodaju da ovaj stariji gospodin živi sa sinom koji je izuzetno dobar čovek, ali ni on ne može da ga urazumi.

„Iskreno da vam kažemo deda nije ni bolestan, ni dementan, jednostavno i dalje donosi sve i svašta i pravi nam brlog u skoro samom centru Čačka“, ogorčeno navode komšije.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

„Ne bi nas čudilo da jedan dan na vrhu stabla bude okačena i školjka od starog jugića“, zaključuju oni za naš portal.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar