Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature (u većini mesta za 10 do 15 stepeni) tokom noći zahvatiće severne, u sredu ujutru i pre podne će se proširiti i na zapadne i centralne, a sutra posle podne i na ostale predele Srbije, navodi se u najanovijem upozorenju koje je izdao Republički hidrometeorološki zavod.

U zoni jakih grmljavinskih procesa očekuje se velika količina padavina za kratak vremenski period, grad, kao i olujni vetar, koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine, piše u upozorenju RHMZ objavljenom u 21.20 sati.

RHMZ je izdao i upozorenje za područje Beograda na naglu promenu vremena između utorka i srede.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature u toku noći i sutra ujutru usloviće lokalno i jake grmljavinske procese pa se može očekivati velika količina padavina za kratak vremenski period, grad, kao i olujni vetar, koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine.

Prema najavi meteorologa , dnevna temperatura će sutra biti u padu, u većini mesta za 10 do 15 stepeni u odnosu na današnji dan, i kretaće se od 22 na severu do 32 stepena na jugoistoku.

Kretanje oluje možete pratiti OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar