Nova.rs posetila je danas mesto u beogradskom naselju Banovo brdo gde je neki srećnik uplatio tiket od 990 dinara i postao bogatiji za tri miliona evra, koliko je vredela sinoć izvučena Loto sedmica. Građani s kojima smo razgovarali pitaju se da li je to neko od njihovih komšija, ali niko još uvek ne zna ko se to na Čukarici rodio pod, malo je reći, srećnom zvezdom.

Uz stepenište, iznad čukaričke pijace u ulici Bore Markovića, nalazi se malo, ne previše upadljivo, prodajno mesto Državne lutrije Srbije.

Foto: Andrija Lazarević/Nova.rs

Zaposlena na trafici u izjavi za naš portal kaže da ne može ni da pretpostavi ko je novi milioner.

„Najpre sam pročitala u novinamama, a jutros me je nadređeni obavestio da se radi baš o našem prodajnom mestu. Dolazile su i vaše kolege jutros. Ovi što kupuju listiće se raspituju, čuli su pa proveravaju da li je baš ovde“, kaže zaposlena za Nova.rs.

Foto: Andrija Lazarević/Nova.rs

Imajući u vidu da je pijaca blizu uplatnog mesta, građani između sebe komentarišu ko je to promenio svoj život iz korena. Ipak, bilo je i onih koji još ne znaju da možda imaju komšiju milionera.

„Nisam čula, niti sam bilo koga srela. Ne igram igre na sreću, u to ne verujem. Verujem samo u odgovornost i rad“, kaže jedna od građanki s kojima smo razgovarali.

„Ko je dobio, taj je srećnik“, kaže nam jedna gospođa koja je žurila na pijacu.

Foto: Andrija Lazarević/Nova.rs

Bilo je i onih koji su iznenađeni da je baš na ovom mestu uplaćena loto 7, pa kažu da će i oni tu oprobati sreću.

„Ne treba mi tri miliona, može manje“, kaže jedna gospođa.

Foto: Andrija Lazarević/Nova.rs

„Alal da mu je“, bio još jedan od komentara.

PROČITAJTE JOŠ

Igrač koji je uplatio sistem od osam brojeva, osam Loto Plus kombinacija i jedan džoker broj i za to uplatio 990 dinara, pogodio je sedmicu i dobio 350.616.012,50 dinara, što je skoro tri miliona evra.

Ovo je dobitna kombinacija: 5, 9, 15, 19, 22, 33, 34.

BONUS VIDEO: Loto groznica trese Ameriku: Ko je dobitnik 700 miliona dolara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare