Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prema informacijama AMSS, zbog planiranih radova na pojedinim putnim deonicama doći će do izmena u saobraćaju.

Na državnom putu II A 221, obustavljen je saobraćaj na deonici od Sopota do Pirota, zbog sanacije pruge usled prethodnog prevrtanja vagona.

Alternativni putni pravac je državni put I I A 259 od Sopotske petlje do Pirota.

Od 15. 12. do 15. 1. 2023. izvodiće se radovi na pojačanom održavanju državnog putu I B reda broj 35, deonica Beloljin-Rudare.

PROČITAJTE JOŠ

Za vreme radova saobraćaj se odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Kako je navedeno, od 15. 12. prošle godine izmenjen je režim saobraćaja na magistralnom putu I B reda broj 26, na deonici Lešnica – Jelav, zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

U zoni pristupa gradilištu, saobraćaj na državnom putu I B reda broj 26 će se odvijati neometeno, uz redukciju brzine kretanja, zabranu preticanja i pravovremeno upozoravanje vozača na vozila koja se sa gradilišta uključuju/isključuju na državni put.

Do 15. marta izvodiće se radovi na državnom putu I B reda broj 22, na rekonstrukciji mosta Paljevo, kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo.

U drugoj fazi radova, za saobraćaj je na mostu zatvorena leva saobraćajna traka , dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci uz semaforsku signalizaciju.

Do 15. 1. produžavaju se radovi na pojačanom održavanju dela državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Ražanj – petlja Pojate, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smer Niš – Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate.

BONUS VIDEO Raskopali ulicu i stali sa radovima, građani protestovali: Šesti mesec rekonstruišu saobraćajnicu u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar