Podeli
Izvor: Promo

Gledaoci će od ponedeljka, 1. juna imati priliku da uživaju u novom jutarnjem programu na televiziji Nova S. Novi format počinje u 5.55h i traje dva sata.

Gosti prve emisije biće epidemiolog Predrag Kon, zamenica glavnog i odgovornog urednika NIN-a Vesna Mališić, pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević kao i predstavnik Ujedinjene demokratske Srbije Nenad Konstantinović. Gost emisije takođe će biti i trener FK Partizan Savo Milošević.

Radnim danima u studiju vas očekuje voditeljka Nevena Madzarević, a vikendima Danilo Mašojević.

“Ja ću svaki dan pred kamerom morati da budem u 5.55 od ponedeljka do petka. Danilo ima privilegiju da vikendom spava sat duže. Ja sam inače noćna ptica i noćni tip čoveka. Šta god da sam ranije radila, a da mi je bila potrebna koncentracija, radila sam noću. Međutim, kada sam prvi put radila jutarnji program, otkrila sam čar i lepotu ranog ustajanja i shvatila sam koliko to prija našem organizmu. Često nismo svesni da se budimo nervozni, jer smo neispavani i jer nismo imali kvalitetan san. Tako da, ovo buđenje u 4, pola 5, natera vas da legnete rano i da svom organizmu date taj najzdraviji san pre ponoći. Nadam se da će mi to prijati i na dalje. Trudim se da sve gledam sa lepše strane, pa i taj deo ovog projekta. Nadam se boljem kvalitetu svog života i u fizičkom smislu”, rekla je Nevena nedavno u intervjuu za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar