Foto: Privatna arhiva, N1

Putvi Srbije upozoravaju vozače da su do sutra do 7 sati za saobraćaj zatvorene preticajne trake na Obilaznici oko Beograda u smeru ka Bubanj Potoku i to u tunelima Lipak i Železnik na deonici od petlje Orlovača do petlje Ostružnica, a razglo su pripreme za radove.

Takođe, na auto-putu E-75, na mostu Gazela, u smeru ka Šidu sutra i u petak planirani su radovi na uključenju elemenata novogodišnje dekoracije koji će se odvijati od 22 do 01 čas. Radovi će se odvijati u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na deonici Strojkovce – Vučje zbog radova na asfaltiranju kolovoza do 20. decembra obustavljen je saobraćaj u periodu od 9 do 12 i od 13 do 16 časova. Nakon 16 časova saobraćaj se odvija normalno. Alternativni putni pravac za vreme obustave je Strojkovce – Bunuški Čifluk.

Na deonici auto-puta E-75 između petlje Trupale i petlje Niš Jug, a u zoni petlje Trupale do 30. decembra odvijaju se radovi na rekonstrukciji mosta, pa je saobraćaj preusmeren u desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu i odvija se dvosmerno do km 431+000, gde se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Zbog radova na mostu, za saobraćaj je zatvoren opštinski put ispod auto-puta, koji spaja naseljeno mesto Trupale i državni put broj 158. Alternativni putni pravac je preko Vrtišta. Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta. Na Kelebiji i Preševu je zadržavanje 120 minuta, a na prelazu Šid 300 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, teretna vozila čekaju 240 minuta, na Bezdanu i Gradini 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

***

BONUS VIDEO: Razbijena krimi-grupa koja je krijumčarila migrante, uhapšeno osam osoba: Za prelaz granice uzimali i do 6.000 evra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar