Foto: N1

Na auto-putu E-75 od 11. do 17. oktobra zbog radova će biti zatvorena za saobraćaj petlja Požarevac, dok će u smeru od Beograda ka Nišu biti zatvorena izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo - Niš.

U smeru od Niša ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorene izlivna rampa Niš-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Beograd.

Kompletan saobraćaj će se preusmeravati preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

Na deonici Vrelo-Svrljig, u naselju Vrelo do 22. ktobra od 7 do 17 časova zbog radova na sanaciji kolovoza saobraćaj će se dvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz ručnu signalizaciju zastavicama.

Na deonici Smederevo (Kolari) – petlja Kolari do 1. novembra zbog radova na nadvožnjaku iznad autoputa kod Kolara saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Batrovci i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 180 minuta, dok na graničnom prelazu Šid teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje 60 minuta, a na prelazu Sremska Rača 120 minuta.

BONUS VIDEO Zamenio Beograd za selo predaka i gaji industrijsku konoplju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar