Foto:Promo

Nataša Bogunović, glavna medicinska sestra: Ova kompanija nam je više puta od početka epidemije izašla u susret i donirala neophodna. Njihova podrška nam mnogo znači

Kreveti za intenzivnu negu, vitaminski paketi, a sada i uniforme za kompletno bolničko osoblje… Kompanija Mozzart nastavlja da pruža podršku zdravstvenim radnicima u KBC Dragiša Mišović, koji iznose veliki teret u borbi protiv korona virusa. Situacija u ovoj zdravstvenoj ustanovi je i dalje dosta teška, jer su kapaciteti skoro na izmaku, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću se trudi da lekarima i sestrama olakša uslove rada.

Beograd je i dalje najveće žarište COVID-19, a u KBC na Dedinju trenutno se zbrinjavaju teški slučajevi obolelih od korona virusa.

Foto:Promo

Imamo veliki broj prijema u odnosu na broj otpusta. Intenzivna nega je popunjena skoro do poslednjeg mesta. Zahvalni smo kompaniji Mozzart, koja nam je više puta od početka epidemija izašla u susret i donarala stvari koji su nam neophodne. I ove uniforme će nam mnogo značiti – istakla je Nataša Bogunović, glavna medicinska sestra KBC Dragiša Mišović, koja je izrazila nadu da će se situacija popraviti sa vakcinom.

Foto:Promo

Podsetimo, u okviru paketa donacije za borbu protiv korona virusa, kompanija Mozzart donirala je oko milion evra, od čega je 200.000 bilo evra za nabavku deset respiratora. Od samog početka epidemije, lider u priređivanju igara na sreću kroz finansijske injekcije ili nabavkom potrebne opreme kontinuirano pomaže zdravstvenim ustanovama širom zemlje.

Foto:Promo

Trenutno je akcenat na ustanovama iz kovid-sistema koje su najopterećenije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare