Foto:promo

Direktor Tehničke škole u Despotovcu Dobrica Stojanović: Ova kompanija podiže svest o važnosti obrazovanja i tehnologije, a sada nam je omogućeno da imamo savremen način rada.

Krede i table nekada su bile prve asocijacije na đačko doba, ali u vremenu modernih tehnologija neophodno je omogućiti školama da idu u korak sa savremenim načinom rada. Kompanija Mozzart nastavila je niz akcija za podršku prosveti, donacijom tehničke opreme u dve srednje škole – u Despotovcu i Temerinu.

Izuzetno smo zahvalni na donaciji koja nam je omogućila brži i efikasniji rad, jer će ovi tablet računari biti u svakodnevnoj upotrebi za pristup elektronskom dnevniku. Zahvaljujući tome, naša škola ide u korak sa modernim tehnologijama i savremenim načinom rada, a kompanija Mozzart podiže svest o važnosti obrazovanja i tehnike – rekao je direktor Tehničke škole u Despotovcu Dobrica Stojanović.

Kroz projekat „Podržimo budućnost“, tableti su uručeni i Srednjoj školi „Lukijan Mušicki“ iz Temerina, što je od velikog značaja u vremenu kada se nastava odvija i onlajn.

Hvala našim prijateljima iz Mozzarta što misle na budućnost i žele da pomognu našim nastavnicima i đacima. Ovo je još jedan dokaz da su uvek spremni da ulažu u obrazovanje – zahvalili su se zaposleni.
Ova kompanija već godinama se trudi da poboljša uslove rada u obrazovnim ustanovama širom zemlje, ima sjajnu saradnju sa Beogradskim univerzitetom i izuzetno je doprinela razvoju univerzitetskog sporta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar