U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte: Šta otkrivaju nedavno objavljeni podaci američkih službi o oružanom obračunu u Banjskoj; Bez potpune vakcinacije dece nema opravdanja za školu; Miroslav Aleksić u intervjuu poručuje: Ako je izveštaj ODIR-a dobar, zašto se vlast onda ljuti.

Vakcinalni status deteta roditelji mogu da provere samo kod pedijatra: Bez potpune imunizacije nema opravdanja za školu

Iako su iz Instituta „Batut“ u januaru naložili domovima zdravlja da pozivom obaveste roditelje čija deca nisu vakcinisana, a od pre nekoliko dana na snazi je i vanredna revizija vakcinalnih kartona, mnogi ovaj poziv još nisu dobili.

Miroslav Aleksić, predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik u intervjuu poručuje: Ako je izveštaj ODIHR-a dobar, zašto se onda ljute

Očekujem da „Srbija protiv nasilja” izađe ponovo zajedno na izbore, razgovaramo o kandidatima za gradonačelnike, kaže Aleksić.

Objavljeni dosad nepoznati podaci o obračunu na severu KIM: SAD se plašile upada srpske vojske na Kosovo

Renomirani magazin „Tajm“ donosi dosad neotkrivene detalje o tome kako je Vašington video Banjsku i gomilanje vojske na administrativnoj liniji.

Miroslav Lekić uoči premijere filma „Ruski konzul“ na 52. FEST-u: Srećan sam što ćemo se ponovo sresti sa Lauševićem

Posle svakog uzvika: „Akcija!“, Laušević, iako uveliko bolestan, pred nama se pojavljivao sa svim dilemama svog lika Ljuba Božovića, priseća se scenarista i reditelj ovog ostvarenja, koje će biti prikazano u nedelju, 3. marta.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar