Foto: TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ ANDRIJA GAVRILOVIĆ/ nr

Ministar odbrane Miloš Vučević i ministarka zdravlja Danica Grujičić obišli su na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu Miljana Delevića, koji je u ponedeljak ranjen na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić.

Vučević je istakao da je najvažnije da se Delević trenutno oseća dobro i zahvalio je zaposlenima u kraljevačkoj bolnici, koji su mu prvi pružili pomoć, kao i medicinskom osoblju na VMA.

Verujem da će se dobro oporaviti i nadam se da će moći mirno da nastavi da živi na Kosovu i Metohiji. Za mene nema dileme, to je bio pokušaj ubistva. Nastavlja se teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji. Oni posle izmišljaju da postoje brojne krivične prijave, kriminalizuju svakoga ko je Srbin, posebno na severu Kosova i Metohije, ali to je oprobana matrica, scenario koji je odavno napisan, rekao je Vučević, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Nakon ranjavanja, Delević je hitno transportovan u bolnicu u Kraljevu, a danas u toku dana prebačen je na Vojnomedicinsku akademiju gde mu je ukazana sva neophodna medicinska pomoć.

BONUS VIDEO: Ko je pucao kod Zubinog Potoka – KFOR, kosovska policija ili Srbi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare