Milan Antonijević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Pravniku i poznatom aktivisti za ljudska prava Milanu Antonijeviću pozlilo je ranije danas u Narodnom pozorištu tokom predstavljanja višegodišnjeg projekta "Beograd 2030", a on se nakon ovog događaja oglasio za Nova.rs i saopštio da je u pitanju bila trenutna slabost, te da se sada oseća dobro.

Antonijeviću je pozlilo dok je bio za govornicom, a kako za Nova.rs navodi „svako ima pravo da pokaže slabost pred kamerama“.

„Ovo je bukvalno trenutna slabost. Stvarno svako ima pravo i može da pokaže slabost, naročito kada govori o delu gde se unutar jednog grada rada mora voditi računa o svakom pojedincu, a posebno prema onima koji su na određen način obespravljeni“, kaže Antonijević za naš portal i dodao:

„Tako da je vrlo čudno što sam u tom trenutku pao, kada sam počeo da govorim o pomoći onima koji su najugrožeiji, ali to možda pokazuje da svako od nas može doći u tu situaciju i biti ugrožen na određen način i pokazati tu slabost.“

Antonijeviću je dok se obraćao za govornicom u Narodnom pozorištu u jednom trenutku pozlilo, a organizatori su ga odveli sa bine. Premijerka Srbije Ana Brnabić se obratila okupljenima odmah nakon toga i na početku govora je upitala Antonijevića da li je dobro i poželela mu brz oporavak.

Trenutak kada je Antonijeviću pozlilo.

Bonus video –  Milan Antonijević, pravnik

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare