Mihailo Knežević Foto: Budi human

Mihailo Knežević živeo je kao i svako drugo dete, sve dok nije dobio dijagnozu leukemije. Novca je ponestalo, a Mihailu je neophodno da lečenje nastavi u inostranstvu. Zbog toga porodica moli ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Mihailu da nastavi život kakav imaju njegovi vršnjaci.

Dvanaestogodišnji Mihailo bio je zdravo i srećno dete, sve do početka ove godine, kada je na zimskom raspustu postao malaksao, imao visoku temperaturu i upaljene limfne žlezde sa lošom krvnom slikom.

Tada je ustanovljena zastrašujuća dijagnoza – akutna limfoblastna leukemija.

Odmah je započeo lečenje na Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, a svaku hemioterapiju Mihailo je teško podnosio. Nakon drugog ciklusa dobio je sepsu kao i akutni pankreatitis, kada se borio za život.

Konzilijum lekara je odlučio da je Mihailu hitno potrebna transplantacija matičnih ćelija, koja se može obaviti u inostranstvu. Porodica je do sada lečenje finansirala sama i iscrpela sve resurse, te je sada potrebno da ljudi dobre volje svojim donacijama pomognu, kako bi Mihailo što pre otišao na lečenje.

Sredstva su potrebna za transplantaciju matičnim ćelijama, hemioterapije, putne troškove i troškove smeštaja.

Mihailu možete pomoći na sledeće načine:

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001421744-04

Uplatom na devizni račun: 160-6000001422107-79

IBAN: RS35160600000142210779

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BONUS VIDEO Damjan Novaković pre i posle lečenja od leukemije

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar