Vremena da pomognemo Bošku Gugleti, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tipa jedan, je sve manje, a njegovi roditelji još jednom su apelovali na sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da uplate novac za Boškovo lečenje.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Suma je poslednjih dana dosta porasla, ali nedovoljno. Večeras moramo da zapnemo kao nikada do sada. Znamo da ovo traje već neko vreme, ali mi sem VAS nemamo nikoga. Vi ste ti koji možete da pomognete Bošku, vi ga možete poslati na lečenje. Večeras, budite uz nas, pošaljite još jednu poruku, pozovite prijatelje, podelite objavu. Mi to možemo da završimo, ali samo zajedno. Večeras, moramo biti ujedinjeni kao nikada do sada. Moramo pobediti!“.

Bošku je potrebna suma od 2.500.000 evra, kako bi u Mađarskoj primio najskuplji lek na svetu. Njegov otac za Nova.rs ranije je ispričao je im je novac neophodan do 20. avgusta, jer je Bošku zakazan termin u bolnici.

„Nas su zvali iz bolnice i zakazali nam termin za septembar, tako da novac moramo da imamo na računu što pre. Sakupili smo 1.600.000 evra, ali nam i dalje nedostaje 900.000“, kazao je nedavno Janko Gugleta.

Dosta novca je do sada prikupljeno, pa Bošku i njegovoj porodici trenutno nedostaje oko 750.000 evra. Nažalost, rok je i dalje isti.

Imamo vremena samo do 20. avgusta je omogućimo malenom heroju da dobije šansu za normalan život.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare