Među nama sa Radoslavom Milovanovićem o domovima za stare

Društvo 16. apr. 202019:59
Podeli:
Foto: NOVA S

Da li je tempirana bomba u korona doba zvana domovi za stara lica već eksplodirala, da li su oni koji bi trebalo da brinu o stanju u domovima razumeli svoj posao, i zašto nisu adekvatno zaštitili kritične tačke, teme je o kojima je u emisija Među nama, novinarka Rada Đurić razgovarala sa gostom Radoslavom Milovanovićem iz Udruženja privatnih domova za stara lica.

Odgovarajući na pitanje u koliko domova za stara lica je korona ušla, Milovanović je izjavio da su to dva doma u Beogradu, jedan u Smederevu gde se čeka potvrda testova i jedan u Nišu, i da generalno ima još naznaka za još neke domove.

Milovanović je rekao i da za državne i privatne domove važi isti zakon, kao i da se poštuju sve procedure i instrukcije koje se dobijaju iz minuta i minut.

„Mislim da je ovo ministarstvo sada dokazalo da ovde niko nije ni dete ni pastorak i da su svi potpuno jednaki. To su dokazali i sa kontaktom imaju sa nama, pravovremeno, da smo u istoj grupi nekoliko nas iz udruženja sa ministrom i još nekolicinom ljudi. Mi smo praktično mali mini štab koji se savetuje i preuzima instrukcije struke“, rekao je između ostalog Milovanović.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram