Direktor kampanje "Kreni-promeni" saopštio je da su počeli veliki pritisci u Novom Sadu zbog prikupljanja potpisa oko narodne inicijative. Manojlović je objavio da je v.d načelnika Gradske uprave Branimir Radovanović krenuo da vrši pritisak da se overivači povuku sa terena, bez kojih građani ne mogu da daju potpis za narodnu inicijativu.

Od četvrtka zvanično kreće kampanja inicijative „Kreni-promeni“ za prikupljanje potpisa za narodnu inicijativu. Samo što je počelo prikupljanje, prema rečima direktora Sava Manojlovića, krenuli su pritisci na građane zbog velikog odziva.

„U Novom Sadu krenulo skupljanje potpisa sa masovnim odzivom. Načelnik uprave vrši pritisak da se overivači povuku kako bi skupili potpise za političke stranke. Ako nas blokirate u skupljanju potpisa i mi znamo da blokiramo“, saopštio je Manojlović.

On je istakao da Radovanović tvrdi kako on odlučuje kada i gde će se overavati potpisi.

„Branimir Radovanović v.d. načelnik u Novom Sadu i pored toga što imamo zvaničan dopis, tvrdi kako on odlučuje kada i gde će se overavati i da će kazniti zaposlenog koji nam je odobrio skupljanje potpisa“, saopštio je Manojlović.

Pored toga, Manojlović je istakao da je time suspendovan ustav i da je uspostavljena partijska okupaciona uprava.

Bonus video: Savo Manojlović najavio nove korake protiv iskopavanja litijuma

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar