Foto: Nova.rs

List "Nova" nastavlja da se bavi najvažnijim društveno-političkim temama. Ministar odbrane Nebojša Stefanović nedavno je izjavio da nema nikave veze sa klanom Belivuk-Miljković, kao i da to može da potvrdi FBI. "Nova" analizira aktuelu situaciju i sukob ministra Stefanovića sa kolegom Vulinom u tekstu "Bez FBI klan Belivuk bi i dalje ubijao".

POGLEDAJTE JOŠ:

„Bivši ministar policije objasnio da je akcija pokrenuta kada je američka obaveštajna služba ukazala na zločine kriminalne grupe Velje Nevolje, posle čega je MUP morao da krene u hapšenja“ prenosi „Nova“.

Mada nijedna opoziciona stranka svoj konačan stav o izlasku na izbore neće doneti pre septembra, stanje na terenu pokazuje da su svi u niskom startu, što vas čeka u tekstu „Dok čeka izborne uslove, opozicija uveliko u kampanji“

Istaknuti pisac Dušan Kovaević govorio je za aktuelni broj „Nove“ i istakao da „Umetnici danas svesno idu u minus“.

U novom broju možete pročitati i reportažu o tome kako je jedna hrabra „Miljana zaustavila bagere“ i tako odbranila sovje imanje.

Nastavljamo da pomno pratimo Olimpijske igre u Tokiju, pa vas uz redovne izveštaje, čeka i priča o tome kako je „Ivana Španović spremna za skok karijere“. 

List „Nova“ potražite na kioscima širom Srbije!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar