vremenska prognoza
Vrućina u Novom Sadu Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

U Srbiji će danas, posle svežeg jutra, u većem delu zemlje tokom dana biti pretežno sunčano, dok će samo na krajnjem jugu i jugoistoku biti malo do umereno oblačno.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, istočnih pravaca. Najniža temperatura od 9 do 15 C, a najviša dnevna od 24 do 28 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 15 C, a najviša dnevna oko 27 C.

PROČITAJTE JOŠ:

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti uglavnom stabilno, suvo i toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od 24 do 28 C.

Samo se u subotu uveče i noću na severu zemlje, a u nedelju i u ostalim krajevima, očekuje prolazno naoblačenje sa lokalnom pojavom kiše ili kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom, a tek krajem perioda jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima.

BONUS VIDEO: Slobodan Sovilj otkrio šta nas očekuje ove jeseni: Ne krećite noću na put u narednih 36 sati, očekuju se nova ekstremna epizoda sa padavinama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar