Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Javno komunalno preduzeće "Informatika" Novi Sad upozorilo je danas građane da su nepoznate osobe na adrese Beograđana i navodno drugih gradova u Srbiji uputile lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa žiro računom "Parking servisa" u kovertama sa starim logom "Informatike" koje se ne koriste od 2013. godine.

„Upozoravamo da se koverte sa sadašnjim logom koriste isključivo za pakovanje računa objedinjene naplate za komunalno-stambene usluge u Novom Sadu“, navodi se u saopštenju.

„Informatika“ se tim putem ogradila od bilo kakve umešanosti u to „lažno predstavljanje i uznemiravanje građana“ i navela da će preduzeti sve potrebne mere kako bi zaštitili svoje korisnike, identitet i ugled preduzeća.

Iz „Parking servisa“ su upozorili građane da će lažno obaveštenje prepoznati po tome što su na kućne adrese dobili dopis od jedne beogradske advokatske kancelarije u kovertama sa starim logoima Radio-difuzne agencije ili JKP „Informatika“ Novi Sad, koja im se kao njihov punomoćnik navodno obraća u vezi sa dugovanjem na ime neplaćene dnevne parking karte.

Bonus video – Bankomati – prevare, opreznost

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar