Kuvarica poznatog restorana domaće kuhinje u Vranju, Jovana Janković, od svojih poslodavaca je na desetogodišnjicu rada dobila nesvakidašnji poklon - automobil! O tome od sinoć priča ceo grad, a vlasnik Ivica Cvetković objašnjava da je to zbog "napornog, ali pre svega lepog rada, vernosti, odanosti i predanosti poslu".

Kako Cvetković kaže za naš portal, da je znao da će se ovoliko pročuti, ne bi podelio to na svom profilu, jer su, objašnjava, pokloni i pomoć dugogodišnjim i dobrim radnicima praksa u restoranu.

„Pa to je kao da joj je za ovih 10 godina plata bila veća za po 2.000 dinara. Mi smo se dogovarali, da li da dobije novčanu nagradu ili auto, odlučili smo da će se novac možda potrošiti i da je auto bolji i eto“, započinje.

Jovana za portal Nova kaže da je znala da će dobiti auto, ali nije znala koji.

„Bubu obožavam, to mi je savršen auto koji ide uz mene i moj karakter, tako da kad sam ga videla sinoć, stvarno sam se oduševila“, priča ona.

Mlada Jovana je vozački ispit položila nedavno, a njeni poslodavci kažu da je kao radnica prava retkost.

„Ona je bitan prijatelj i saradnik, ovo je najmanje što smo mogli da uradimo“, rekao je Cvetković.

Objašnjava da restoran ima običaj da za slavu, Mitrovdan, radnicima koji su se zaposlili pre godinu dana, poklanja sat.

„Tako funkcionišemo, meni je to potpuno normalno. Eto prethodnom kuvaru Stefanu je bio potreban novac za nešto oko kuće, tako da je to bio poklon. Nisam očekivao da će se ovoliko pročuti, podelili smo na Fejsbuku a onda je krenuo šou“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar