Novinar Nenad Kulačin bio je gost jutarnjeg programa "Probudi se" gde je poručio da nema ni zrno poverenja u ono što kaže Krizni štab, uz ocenu da sve zavisi samo od nas. On je istakao da narod ne može da bude kriv za povećanje broja zaraženih, već država koja je dozvolila najveću liberalizaciju mera u Evropi.

Kulačin je rekao da je prvo pomislio da je Srbija deo nekog eksperimenta.

Hajde a pustimo Srbiju da otvori granice, da pusti publiku na stadione… Pa ni Liverpul ni Mančester nisu igrali pred publikom, ali Zvaezda i Partizan moraju. ora da se dozboli i utakmica u Nišu koji je imao probleme sa Koaronom“, podsetio je Kulačin.

On kaže da se nakon teze o eksperimentu, ipak, setio izjave predsedika Srbije Aleksandra Vučiča koji je rekao da nema snage da se suprotsavi navijačima.

„Seto sam se te izjave i toga koliko su navijači uticajni u Srbiji. Kava korona, neće nas korona. Pa se posle utakmica priča da su studenti doneli koronu.“, priča Kulačin koji se, ipak, pribojava restriktivnijih mera zbog porasta broja zaraženih.

Kulačin se osvrnuo i na izbore u Šapcu, u kojem trenutno živi.

On je primetio da su se brojne nepravilnosti desile u Šapcu gde postoji kolika-tolika kontrola, pa se zapitao šta se tek dešavalo u nekim drugim opštinama i gradovima, pogotovo na jugu Srbije.

On smatra da Upravni sud koji treba da donese konačnu odluku o ponavljanju izbora neće moći da prenebregne sve što se dešavalo – birčka mesta bez kontrolnih listića, različite boje glasačkih listića.
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar