Nenad Kulačin i Marko Vidojković Foto:Nova S

Autori emisije "Dobar,loš, zao" Nenad Kulačin i Marko Vidojković bili su gosti emisije "Među nama". Sa novinarkom Majom Nikolić razgovarali su o svom podcastu na portalu Nova.rs, aktuelnoj vlasti, upadu na izložbu Marka Somborca i drugim temama.

Kulačin je rekao da je u početku bio veliki problem da objasne gledaocima da je podcast na portalu, a ne na televiziji.

„Mnogo poruka je stiglo od građana u kojima su pisali da nema emisije u 20 sati na televiziji, pa smo im pisali da je na portalu. U stvari, rekao bih da je bolje što nije na televiziji, jer tamo neke stvari ne bi mogle da se kažu“, rekao je Kulačin u svom uvodu.

Vidojković je dodao da se ekipa odlično organizovala i da radi veoma vredno.

„Osećamo se kao kod kuće, tehnički uslovi su odlični. Gosti su fenomenalni, a sledeći gost će biti Vladeta Janković“, kazao je Vidojković.

Na pitanje kako komentarišu upad na izložbu karikaturiste Marka Somborca u Zemunu, Vidojković je rekao da Somborac mora da organizuje „svoju ekipu ljudi na takvim događajima“.

„On treba da organizuje svoju ekipu koja će ići sa njim. Na primer kada sam pisao „Đubre“, drugari su mi rekli da ako negde idem, da će i oni ići sa mnom. Država nas ne štiti, ja odavno nosim suzavac. Moramo biti spremni na samoodbranu“, objasnio je Vidojković.

Kulačin je napomenuo da su najbolji načini borbe protiv režima humor i satira.

„O tome govori publika koja prati sve ovo, to su milioni pregleda. To je program koji se najviše prati. Koraksove karikature imaju najviše lajkova. To samo govori koliko ova vlast nije inteligentna“, rekao je Kulačin.

O čemu su još govorili Nenad Kulačin i Marko Vidojković pogledajte u videu:

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar