Foto: Naxi kamere

Gužve koje su proteklih dana paralisale glavne gradske saobraćajnice u Beogradu danas su zatajile - ili zbog guste magle koja je tokom popodneva pala ili zbog činjenice da je nedelja popodne, kada je po običaju manje vozila na ulicama.

Božićni i novogodišnji praznici koji su nam „pred vratima“, loše vreme i padavine koje se sporadično pojavljuju poslednjih dana, dovele su do toga da se uobičajeni saobraćajni špic koji se mahom primećuje u jutarnjim časovima oko 7.00, 8.00 i 9.00 sati, i popodne od 15.00 do 18.00 časova, prelije na ceo dan.

Imali smo situaciju u kojoj je nemoguće prići gradu na njegovim ulazima, a kada se nekako i dospe do grada, do centra se teško dolazi. A tamo, kao po pravilu, zatiče nas ista situacija – kolaps zbog nedovoljnog broja parking mesta i privremeno zatvorene garaže zbog zauzetih mesta.

Ovog popodneva situacija je nešto drugačija. Mostovi su koliko-toliko prohodni, iako se primećuje veći intenzitet saobraćaja, saobraćaj se normalno odvija i u centru grada, a kolapsa nema ni na auto-putu, verovatno zbog činjenice da je nedelja popodne i gusta magla koja otežava vožnju.

Bonus video: Kolaps u Ustaničkoj ulici


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare