Dr Dragan Stevanović Foto: ZC Vranje

Kolege vranjskog lekara Dragana Stevanovića koji je u nedelju u 60. godini preminuo od posledica zaražavanja koronavirusom, nakon višednevne borbe za život na respiratoru u Kruševcu, opraštaju se od voljenog "doktora Boneta".

Lekari, medicinski tehničari i ostalo osoblje Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva vranjskog Doma zdravlja u kojoj je dr Stevanović radio kao lekar opšte prakse, uputili su najiskrenije saučešće porodici kolege uz dirljiv oproštaj:

„Izgubili smo saradnika, prijatelja i kolegu. Svaki dan proveden sa tobom zauvek će se pamtiti u našoj službi uz poštovanje tvog imena. Neizmerno smo tužni što si nas napustio!“ – poručile su njegove kolege.

Dr Stevanović, kojeg su kolege i pacijenti češće zvali dr Bone, preminuo je od posledica zaražavanja koronavirusom u nedelju, 12. septembra oko 13:30 časova, u kovid bolnici u Kruševcu.

Koliko je poznato javnosti, dr Stevanović je peti lekar iz Vranja koji je od početka epidemije izgubio bitku sa kovidom. Među preminulim lekarima iz Vranja su dr Zvonko Đorđević, potom neurolog dr Radovan Kostić, dr opšte medicine Vojka Stošić Pešić i internista dr Svetislav Mišić.

Bonus video: Anketa treća doza vakcine – da ili ne

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare