Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (20h) igra prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru, što je izazvalo opštu "Katarmaniju". Ljudi "beže" s posla, saobraćajne gužve su kao petkom popodne pred Novu godinu, u školama su skraćeni časovi, a i na ETF-u su skraćena neka predavanja.

Dejan Nedić, direktor Druge ekonomske škole u Beogradu, obavestio je zaposlene i učenike te škole da će nastava biti skraćena danas i u ponedeljak, kada fudbalska reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru igra utakmice protiv Brazila i Kameruna.

Pročitajte još:

Kako se vidi u Nedićevom obaveštenju, koje je objavio jedan korisnik Tvitera, direktor Druge ekonomske je odlučio da zbog utakmice Srbija-Brazil skrati časove drugoj smeni, a u ponedeljak, kada je na programu meč protiv Kameruna, u obe smene.

Tok utakmice pratite u našem blogu uživo.

„Zbog velike, istorijske utakmice naše reprezentacije na Mundijalu sa Brazilom, koja se igra u 20 časova, a da bismo mi mogli da gledamo tu utakmicu na miru, skratićemo nastavu u četvrtak, 24. novembra posle podne“, naveo je.

Takođe, prema našim saznanjima, na Elektrotehinčkom fakultetu zbog utakmice su skraćena predavanja, kao i u nekim srednjim školama u Beogradu.

Foto: Privatna arhiva

Zbog svega toga, velika je gužva u gradu i gužve u saobraćaju su nepodnošljive.

Auto-put i Gazela su već paralisani, budući da se vozila u smeru ka gradu jedva kreću. Situacija nije bolja ni na Brankovom mostu, takođe u smeru ka gradu, gde se saobraćaj odvija otežano, zbog čega je i u Bulevaru Mihajla Pupina formirana ogromna kolona. Put ka Novom Beogradu je prohodan.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare