isplata naknade
Foto:Shutterstock

Već u septembru najstariji građani Srbije će dobiti novih 50 evra pomoći od države, dok će do kraja godine svi građani Srbije, uključujući i penzionere, dobiti još po 50 evra.

Pomoć građanima Srbije, koja je najavljena da će biti na jesen, na račune naših najstarijim građana leći će već tokom septembra.

Naime, kao što je već najavljeno od strane predsednika Aleksandra Vučića, penzionerima će u septembru biti isplaćeno još 50 evra pomoći. Isplata će početi 20. septembra i trajaće do 22. kada će biti isplaćen još jedan deo pomoći penzionerima.

Nakon oktobra u kojem neće biti isplata, svi punoletni građani Srbije u novembru će dobiti još po 30 evra, što predstavlja drugi deo pomoći najavljen još početkom godine. Prijava za ovih 30 evra završena je još u maju.

Decembar je rezervisan za još 20 evra pomoći svim građanima, računajući i penzionere. Zbirno, do kraja godine penzionere očekuje još 100 evra pomoći, a sve druge građane 50.

Već krajem januara i početkom februara penzioneri će dobiti obećanu pomoć koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić. Na njihove račune tada će biti isplaćeno 20.000 dinara.

„Penzioneri, kojima svi mnogo dugujemo, dobiće 20.000 dinara pomoći i za to neće biti potrebno nikakvo prijavljivanje“, izjavio je Vučić na početku avgusta.

Bonus video: Anketa- Penzioneri protiv Vučića

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar