Foto: NOVA S

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović bili su gosti emisije "Među nama". Oni su pričali o izborima koji će 5. septembra biti ponovljeni u Šapcu.

Gradonačelnik Zelenović je rekao da ponovljeni izbori u Šapcu nisu samo pitanje politike, već borba protiv sistema koji je prepun laži.

„Laž je da je SNS pobedio sa 11.000 glasova razlike u Šapcu. Oni su osvojili nešto više od 30.000 glasova, a koalicija koja čini gradsku vlast 29 435. Dakle, razlika je 881 glasova. Jasno je da ništa nije gotovo i da građani mogu da odluče da Šabac ostane slobodan grad“, rekao je Zelenović.

Predsednik DSS i nosilac liste „Metla“ na izborima Miloš Jovanović izjavio je da je upravo došao iz Šapca i da je atmosfera u gradu prilično čudna.

„Svi smo očekivali da SNS ostvari lošiji rezultat na izborima u Šapcu, s obzirom da je mnogo ljudi sa čudnim biografijama. Možda su se glasači malo uspavali, očigledno je da stvari mogu loše da se završe po Šabac, ali je entuzijazam i dalje prisutan. Mislim da je zdravo da jedan grad u Srbiji ostane opozicioni“, izjavio je Jovanović.

Gostovanje Zelenovića i Jovanovića na Novoj S, možete pogledati ovde:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar