Foto: Nova.rs

U vikend dvobroju "Nove", sem još jedne izuzetne karikature Dušana Petričića, čitaoce čeka i intervju sa Miljenkom Jergovićem, jednim od najznačajnijih pisaca sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, otkriva detalje strategije opozicije ukoliko pregovori sa vlastima oko izbornih uslova definitivno propadnu.

U ovom broju „Nove“ objavljujemo i sveobuhvatni vodič kroz programe Nova S televizije pripremljene za jesen. Čitaoci će imati priliku da u dodatku pročitaju razgovore sa nekim od najpoznatijih autora Nova S, Oljom Bećković, Zoranom Kesićem, Ivanom Ivanovićem, Vesnom Dedić, Goranom Šušljikom i drugima…

Masimo Savić o najnovijem broju „Nove“ govori o pripremama za veliki koncert u Beogradu.

Izveštaj sa završnice festivala u Veneciji objavljujemo kroz tekst „Penelope Kruz i koleginice pokorile Mostru“ , o nezapamćenoj dominaciji glumica u reprezentativnim ostvarenjima koja su obeležila filmski festival

„Nova“ u viked izdanju piše i o štetnosti nekontrolisanog korišćenja antibiotika, a odbojkaš Marko Podraščanin najavljuje veliku borbu u završnici Evropskog prvenstva.

BONUS VIDEO: Adrijana Lima prošetala u Veneciji novu haljinu i novog dečka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar