Radovi na autoputu Foto:TANJUG/ DUSAN ANICIC/Nova.rs/MSGI

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Beograd - Zmaj u oba smera izvode se radovi na redovnom održavanju dalekovoda do 17 časova u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Na deonici Negotin (Radujevac) – državna granica SRB/BUG (Mokranje) najavljeni su radovi na pojačanom održavanju do 31. marta uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na Obilaznici oko Beograda, od hotela „1000 ruža“ prema Bubanj Potoku izvode se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza od 9 do 16 časova, a u zoni radova naizmenično se propuštaju vozila.

Na deonici Putinci – Stara Pazova – Stari Banovci, u Staroj Pazovi na snazi je izmena režima saobraćaja do 17. aprila.

Vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta, skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta i državnog puta do ponovnog uključenja na državni put.

Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila.

Između državnog puta I B reda broj 27 i auto-puta E-763 (petlja Lajkovac) potpuno je obustavljen saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica do 01. maja.

Petlja Lajkovac, kao i naplatna stanica, biće zatvorene za saobraćaj.

Alternativni putni pravac je petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda), navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: Zatvorena deonica autoputa Miloš Veliki

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar