Ilija Milanović Foto: Privatna arhiva

Petogodišnjem Iliji potrebne su još dve transplantacije matičnim ćelijama.

Ilija Milanović (2017) iz Kosjerića je prevremeno rođen i prvog dana života uspostavljena mu je dijagnoza Spina bifida – meningomyelocela. Istog dana je i operisan i od tada počinje bitka za njegov prvi korak i bolje sutra. Bez obzira na sve probleme sa kojima se od samog rođenja susreo, Ilija je vedrog duha i uvek nasmejan.

Ilija Milanović Foto: Privatna arhiva

Svaki dan radi vežbe i do sada su mu izvršene dve transplantacije matičnim ćelijama a potrebne su još dve, kao i neurološka rehabilitacija, fizikalne terapije, logopedski i defektološki tretmani, delfinoterapija, terapija plivanjem, kinezi terapije, medicinska pomagala, dijagnostika, ortopedska pomagala, specijalistički pregledi, laboratorijske analize, vitamini, medikamenti, suplementi, medicinski potrošni materijal, kao i sredstva za putne troškove i smeštaj.

PROČITAJTE JOŠ

Ilija je jak i veliki borac i uvek je raspoložen za igru.

Fondacija Humanost bez granica poziva sve ljude dobre volje da pomognu Iliji, tako tako što će poslati SMS sa brojem 76 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Ilija Milanović Foto: Privatna arhiva

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Iliji!

Dinarski račun: 160-505642-36

Devizni račun: 00-540-0002727.0

IBAN: RS35160005400002727058

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

BONUS VIDEO Disautonimija – bolest koja parališe život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar