Putinova autokratija je pretnja i za Srbiju, tvrdi u intervju za vikend izdanje novina „Nova“ Andrej Ilarionov, nekadašnji savetnik ruskog predsednika.

„Od važnosti je za srpsko društvo i budućnost da se osudi agresija i uvedu sankcije Rusiji. To ne znači da Srbi treba da unište istorijske odnose sa Rusima“ poručuje Ilarionov.

Pod naslovom „Zbog skandala sa vakcinama da odgovaraju svi u lancu“ novine pišu da za propust u GAK „Narodni front“ u Beogradu ne može da bude kriva samo jedna osoba.

„Ana Brnabić je na oproštajnoj turneji“ poručuje u razgovoru za „Novu“ poslanik Narodne stranke Borislav Novaković.

„Da sam došao u situaciju da zbog vlasnika, ili, naopako, političara, počnem da sumnjam u profesionalnost, ne bih bio deo N1. Nikada mi za osam godina rada na terenu, u redakciji, režiji ili studiju niko nije rekao ’ovo ne smeš’ ili ’ovo ne može“ priča za „Novu“ Branislav Šovljanski, reporter i urednik N1, televizije koja proslavlja svoj osmi rođendan.

U tekstu „Serbia Open se seli u Banjaluku“ list objavljuje da bi beogradski teniski turnir mogao da se podigne na viši nivo, ali da je za to potrebna jednogodišnja pauza tokom koje bi se ispunili svi traženi uslovi.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Đilas objašnjava po čemu se političari razlikuju od ljudi iz biznisa u praksi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar