Ada Ciganlija Foto:Pavle Ivković/Nova.rs

Najpopularnije beogradsko kupalište Ada Ciganlija, svakodnevo je krcato. Radni dani ili vikend, sve vrvi od male dece, tinejdžera pa sve do penzionera. Tokom sumornih jesenjih dana ili hladne zime, imamo priliku da vidimo kako ovo kupalište izgleda kada je potpuno prazno, a da li ste videli kako izgleda kada se ta situacija desi u jeku sezone, usred avgusta?

Kako se temperatura u Srbiji opadne, sve je manje posetilaca na ovom kupalištu, a mi smo otišli da vidimo kako Ada izgleda tokom dana, kao što je danas, kada je oblačno i čeka se kiša svakog momenta.

Ada Ciganlija Foto:Pavle Ivković/Nova.rs

Čisto, mirno, i potpuno prazno deluje čudno za Adu, ali je tako. Jedino što se čuje, jesu ptice i talasi koje pravo voda, koja je inače jako bistra. Razumno, nema kupača i podizanja mulja.

Ada Ciganlija Foto:Pavle Ivković/Nova.rs

Ako želite da provedete koji sat potpuno sami, možeto to učiniti na Adi kada su tmurniji dani. Da napomenemo, lokali, pojedini se otvaraju tek oko pola deset i to svaki treći u nizu. Trafike ne rade, ali sportski deo je uvek otvoren.

Ada Ciganlija Foto:Pavle Ivković/Nova.rs

Ukoliko želite da iznajmite bicikl, ili rolere, nećete moći jer kada je Ada prazna, oni ne rade, ali zato svaku leželju možete iskoristiti potpuno besplatno.

Ako niste imali priliku da vidite kako izgleda kada je Ada u avgustu mesecu potpuno prazna, sada imate tu priliku, pa makar preko fotografije.

Bonus video: Koliko vas košta izlet na Adu Ciganliju

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram