Granični prelaz Gradina gužva Foto:TANJUG/ ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Poslednji vikend u avgustu jedan je od najfrekventnijih u godini jer se građani vraćaju sa godišnjih odmora, predstoji nam početak školske godine, a i jedan broj stranih državlјana i dalјe prolazi kroz našu zemlјu, pa je očekivan povećan intenzitet saobraćaja na gotovo svim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, putnička vozila na Horgošu, Horgošu 2 i Batrovcima na izlazu se zadržavaju 120 minuta, a autobusi se na Horgošu na izlazu zadržavaju 90 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi na izlazu putnička vozila se zadržavaju 90 minuta, na graničnom prelazu Šid na izlazu 60 minuta, a na Gradini i Jabuci na ulazu 30 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo na ulazu zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 30 minuta, dok je na Gostunu na izlazu zadržavanje 10, a na ulazu 15 minuta.

PROČITAJTE JOŠ

Na teretnim terminalima na Batrovcima zadržavanje je 240 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar