Humanitarna akcija za Ognjena Foto:Promo

Poziv svim građanima, koji žele da se oprobaju u "Dragon boat" veslanju, uz minimalnu kotizaciju od 500 dinara, da dođu u nedelju na Adu Ciganliju i podrže humanitarnu akciju tako što će zaveslati u zmajevom čamcu i na taj način pomoći da se Ogiju skupi što pre novac za lečenje u inostranstvu.

„Dragonsi“, klub „Iron dragons“ vas poziva na humanitarnu regatu u nedelju 20.11.2022. za dete kome je potrebna hitna transplantacija koštane srži u inostranstvu. Cilj ove akcije je da se građani okupe i da svi zajedno jednom velikom regatnom trkom daju mali doprinos dečaku Ognjenu Kapati, koji je nedavno oboleo od leukemije.

Humanitarna akcija za Ognjena Foto:Promo

„Dođite da veslamo zajedno i pružimo podršku našem mladom sugrađaninu da pobedi najveću bitku u životu.  Nedelja, 20.11.2022. u 10 časova na Adi Ciganliji ispred kafića ‘Na kraj sveta’.  Minimalna kotizacija po učesniku je 500 dinara“, naveli su oni.

Ognjen Kapata, trenutno je đak Sportske gimnazije. Odličan đak u osnovnoj školi „Milena Pavlović Barili“ u Višnjičkoj banji. Košarku je trenirao u KK Beko.

Humanitarna akcija za Ognjena Foto:Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar