Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Beograđani koji žive u naselju Zvezdara grejanje će, prema informacijama iz Beogradskih elektrana, dobiti najkasnije sutra u ranim jutarnjim časovima. Stanovnici Vračara će do tada imati umanjen kvalitet grejanja.

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda (M2) na distributivnom grejnom području toplane „Konjarnik“ danas, 08. januara od 15 časova prekinuta je isporuka toplotne energije potrošačima na delu pomenutog grejnog područja, dok je korisnicima na Vračaru umanjen kvalitet grejanja, saopštilo je JKP Beogradske elektrane.

Preciznije, bez isporuke toplotne energije su potrošači u rejonu duž Bulevara kralja Aleksandra (od Ustaničke do Vukovog spomenika sa okolnim ulicama), odnosno od Bulevara kralja Aleksandra do Vojislava Ilića i Mileševske s jedne strane, kao i od Bulevara kralja Aleksandra do ulica Svetog Nikole i Veljka Dugoševića, s druge strane. Uporedo, zbog istog razloga, deo potrošača na Vračaru će imati umanjen kvalitet isporučene toplotne energije.

„Ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine sve da kvar bude popravljen u najkraćem mogućem roku, a očekuje se da će potrošači u navedenim delovima grada grejanje dobiti najkasnije sutra, 09. januara, u jutarnjim satima“, navode u Beogradskim elektranama.

* * *
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare