Foto: Printscreen/naxi.rs

Kolapsi u saobraćaju u Beogradu su dobropoznati pojam. Gužve su postale ogromne te se može reći da se pojam špic izgubio i da zastoj može nastati svakog trenutka u svakom delu grada. Poseban problem vozačima na ulicama glavnog grada predstavlja kiša, a ovog popodneva nema dela grada u kom gužva nije primećena.

Kilometarska kolona proteže se iz Novog Beograda ka Terazijskom tunelu, a saobraćaj se odvija veoma usporeno, na pojedinim delovima, u Bulevaru Mihajla Pupina, gotovo da stoji sve.

Pročitajte još:

Ništa bolja situacija nije ni na auto-putu u pravcu ka starom delu glavnog grada, a vozila mile na mostu Gazela, dok se na pojedinim delovima auto-puta kroz Novi Beograd čak ni ne kreću.

Građani koji idu Pančevačkim mostom u pravcu ka gradu potrebno je da se naoružaju strpljenjem jer kako se vidi na kamerama, saobraćaj gotovo do stoji na ovoj deonici.

Na deonici auto-puta kod Autokomande saobraćaj se odvija izuzetno usporeno, dok vozači koji žele da se uključe u Ustaničku sa ovog dela, moraju sačekati određeno vreme.

U Bulevaru kralja Aleksandra povećan je broj vozila, te je potrebno da vozači povedu dosta pažnje.

Nemanjina ulica praktično stoji, a dugačka kolona se formirala od slavije sve do spomenika Stefanu Nemanji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare