Foto: Savski nasip

Da u Beogradu vlada opšti javašluk, to, na našu žalost, više nije nikakva novost. Ipak, haos je toliko uzeo maha da se uz vrhunsku bahatost odvija na očigled svih nas. Najnoviji je primer sa Savkog keja.

Aktivisti udruženja Savski nasip na društvenim mrežama, ukazali su na bruku za koju je zaslužan, kako navode, splav „Nivo“. U postu Savskog nasipa, slikama je ovekovečen javašluk koji je trajao od proletos kada je počelo postavljanje splava, pa do pre nekoliko dana kada je brutalno posečeno drveće.

Foto: Savski nasip

„Protivpravno je zauzeo obalu Save, zatim je polomio nasipske klupe, potom je posečeno drveće ispred tog splava. Dok su nasred šetališta pravili nelegalni splav „NIVO“, toliko su opušteni da ih niko neće kazniti, da su okrenuli i prase, nasred šetališta“, navode iz Savskog nasipa.

„Govori se da je vlasnik Miloš Pojić koji ima nekoliko nelegalnih splavova na savskom keju. Splavari ne plaćaju nikakvo zauzeće obale, ili plate neku siću, dok aparat za kokice plaća godišnje 25 000€, pa vidite koliko im se isplati da otimaju obalu i ne plaćaju ništa“, dodaju aktivisti.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare