grejanje zemun
Foto: Shutterstock

Svi toplotni izvori „Beogradskih elektrana” su u nedelju, 12. decembra, prešli na dvadesetčetvoročasovni režim rada, tako da su stanovi Beograđana tokom protekle noći bili zagrevani, a ovakav režim rada biće nastavljen i noćas, saopštilo je danas ovo preduzeće, a prenosi Beoinfo.

Toplotni izvori tokom noći rade sa nižim režimima u odnosu na proizvodnju u toku dana. U proizvodnom sistemu preduzeća, kao i na distributivnoj mreži danas nema sistemskih poremećaja.

Juče je bilo problema u snabdevanju pojedinih toplana električnom energijom, ali čim je stabilizovan napon električnom energijom, „Beogradske elektrane” su nastavile sa redovnom proizvodnjom i isporukom toplotne energije.

Sve terenske ekipe su u pripravnosti kako bi u zahtevnim vremenskim uslovima u što kraćem roku otklonile pojedinačne reklamacije sugrađana i sve eventualne nedostatke u snabdevanju toplotnom energijom.

Ovakav režim rada proizvodnih i distributivnih postrojenja važiće sve dok vremenski uslovi definisani Pravilima o radu distributivnog sistema to budu zahtevali.

Reklamacije na kvalitet grejanja korisnici mogu da prijave svakog dana od 7 do 19 časova na broj telefona 011/2093-011.

Broj telefona za prijavu curenja na instalacijama je 011/2093-100 i dostupan je 24 časa tokom cele godine, navodi se u saopštenju.

Bonus video: Zašto se sneg ne čisti dok pada

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar