Gradonačelnica Niša zove medije na probu pokretnih stepenica

Društvo 04. feb. 202120:24
Podeli:
Foto: Južne Vesti/Vanja Keser

Probno puštanje pokretnih stepenica jednog marketa moglo bi da bude jedan od bitnih medijskih događaja sutra u Nišu, ako je suditi prema pozivu koji je prosledila Služba za saradnju sa medijima gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski.

U zvaničnom i urednom pozivu, novinari se obaveštavaju da će u petak 5.2. u 10. 30 časova da se probno puste pokretne stepenice na ulazu u Podzemni prolaz kod marketa „Idea“ u centru Niša.

 

 

Foto: Pritnscreen/Twitter

 

Prema pisanju portala „Južne vesti“, u dva centralna ulaza koji vode ka radnjama u Podzemnom prolazu godinama ne funkcionišu pokretne stepenice, pa građani u ovaj trgovinski deo silaze i ulaze na staromodan način – nogu pred nogu, klasičnim stepenicama,.

Ipak, očekuje se da one konačno prorade, a da ovo „dostignuće“ zavređuje pažnju medija, smatraju u Kabinetu gradonačelnice, odakle je stigao poziv medijama da isprate sam čin probnog puštanja u rad.

Naime, više novinara iz Niša objavilo je da su dobili poziv da medijski proprate ovaj događaj, a kopije se mogu videti na  društevnim mrežama.

 

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Komentari

Vaš komentar