Foto: Čitalac Nova.rs

Svako ko je prethodnih dana prolazio prolazom ispod nove železničke stanice Zemun, sigurno je morao da stavi naočare za sunce da ne gleda gomilu smeća razbacanog na sve strane i da začepi nos zbog nesnosnog smrada koji se širi ovim delom stanice.

Čitalac Nova.rs koji svakodnevno prolazi ovim delom železničke stanice, poslao nam je, mogli bismo sigurno reči, uznemirujuće fotografije ovog prolaza kojim, kako kaže, ni Supermen ne bi smeo da prođe.

„Ovo je zastrašujuće! Nova železnička stanica, nov prolaz, sve lepo urađeno i uređeno, zar je morala da nastane deponija? Verujte, ovde nema čega nema, od starih jorgana i ćebadi, do pobacane hrane, flaša, neke izgorele plastike, špriceva… Užas“.

Foto: Čitalac Nova.rs

Kada je jednog jutra krenuo na posao, morao je da se vrati i da ide drugim putem zato što je prolaz bio pun beskućnika koji su ležali na sve strane, priča naš sagovornik.

„To jutro kad nisam umro, neću nikad! Bilo je možda šest ujutru, kada je trebalo da se spustim niz stepenice, osetio sam alkohol na sve strane. Kako sam se približavao, njih četvorica-petorica su ležali, onako razbacani na sve strane. Nisam smeo da prođem“.

Foto: Čitalac Nova.rs

Nažalost, jedno vreme je, kako tvrdi, u prolazu bila mrtva životinja zbog koje ovuda niko nije prolazio.

„Neko je skrenuo pažnju ovima sa stanice, pa su je valjda uklonili, nemam pojma, ali tih dana je bilo…ne daj Bože. Pogledajte slike, pa će vam sve biti jasno“.

Pročitajte još:

Foto: Čitalac Nova.rs

Često se mogu videti, tvrdi čitalac Nova.rs, i psi lutalice koji se neretko „svađaju“ oko komada mesa.

„Psi se otimaju oko te uginule životinje, bilo da je pacov, vrana, golub, mačka. Ma, nema čega nema ovde. Zatrašujuće“.

Foto: Čitalac Nova.rs

BONUS VIDEO: U zaštićenom području spomenika prirode Zvezdarska šuma, u Ramskoj ulici, nedaleko od Astronomske opseravatorije, stvara se divlja deponija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare