U lozničkom i krupanjskom kraju sinoć je zbog padavina bilo alarmantno stanje. Bujica je odnela deo puta Loznica - Krupanj, izlio se cerski obodni kanal, koji se nije izlivao ni 2014. godine kada su ovaj deo Srbije pogodile katastrofalne poplave, a noćas je voda ušla i u Opštu bolnicu Loznica.

Internetom kruže fotografije poplavljenog dela Opšte bolnice Loznica, a kako Nova.rs saznaje, usled velikih padavina voda je ušla u Urgentni deo bolnice.

„Radi se o suterenu hirurško -ginekološkog bloka Opšte bolnice Loznica, gde su smešteni Služba prijema i zbrinjavanja urgentnih stanja, Kabinet za CT i rendgen kabinet, specijalističke ambulante ortopedije, urologije i hirurgije, koje su trenutno van funkcije“, kažu iz ove ustanove za naš portal.

Pročitajte još:

Prema njihovim rečima, voda je odmah u toku noći ispumpana, a trenutno se obavlja kompletno čišćenje ovog dela bolnice.

„Iza nas je jako burna noć. Materijalna šteta je ogromna. Trenutno se saniraju poplavljene prostorije i oprema, a u narednim danima znaćemo koliko je oprema oštećena“.

Što se tiče pacijenata, iz Opšte bolncie Loznica navode da će hitni i zakazani pacijenti biti upućivani direktno na odeljenja.

„CT pregledi biće obavljani u Opštoj bolnici Šabac, u dogovoru sa rukovodstvom OB Šabac. Molimo pacijente za razumevanje ukoliko budu nešto duže čekali prilikom pregleda“, kažu u Opštoj bolnici Loznica.

BONUS VIDEO: Loznica poplavljena nakon ogromnih padavina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar