Uzmi račun i pobedi Foto:Screenshot/RTS

Zoran Stojičić i Željko Mijatović osvojili su stanove na četvrtom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Željko Mijatović dobio je stan u novobeogradskom naselju Petica (šifra: CH936175, mesto prodaje: Smederevska Palanka), dok je Zoran Stojičić dobio stan u naselju „Zemunske kapije“ (šifra: DR945166, mesto prodaje: Inđija).

U izvlačenju učestvuje 90.338.279 naloga, koje je skeniralo 876.605 učesnika koristeći aplikaciju sa alfanumeričkim kodom EC338279.

Uzmi račun i pobedi Foto:Screenshot/RTS

Brojevi se izvlače iz bubnja, a nakon toga se pritiskom na taster određuju dva slova ispred izvučenih brojeva kako bi se dobila kompletna šifra dobitnog računa.

Prvi put nagradna igra „Uzmi račun i osvoji“ ne podrazumijeva slanje koverti sa računima, već građani račune skeniraju putem aplikacije i tako stiču pravo učešća i nadmetanja za vrijedne nagrade.

Uzmi račun i pobedi Foto:Screenshot/RTS

Svake subote se izvlače dobitnici dva apartmana u Beogradu, au ovom ciklusu očekuje se pet izvlačenja.

U prvom izvlačenju nagrađena su dva stana u Beogradu u „Zemunskoj kapiji“. Vladan Petrović je dobio jednoiposoban stan, a Malina Radisavljević dvosoban.

U drugom izvlačenju srećne dobitnice stanova u istom naselju su Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Na trećem crtežu stanove u naselju „Zemunske kapije“ dobili su Kristijan Cudar iz Pančeva i Mina Luković iz Čačka, koja studira u Beogradu.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni državljani Republike Srbije, a za učešće je potrebno da na svom mobilnom telefonu imate instaliranu aplikaciju „Napravi nalog i pobedi“.

Maksimalno pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona, može se kreirati u aplikaciji „Nabavi nalog i pobedi“ koristeći jedan uređaj. To je omogućeno s ciljem da mladi mogu prijaviti starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u svakom izvlačenju imaće upisane fiskalne račune do 12 časova na dan izvlačenja.

Svi računi koji ne osvoje bit će u konkurenciji za nagrade u sljedećem krugu nagradne igre 2023. godine.

***

BONUS VIDEO: Akcija u Najvećem gubitniku: Evo kako su takmičari lupali automobile, a sve zbog vredne nagrade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar