Naslovna strana NOVA print broj 1
Naslovna strana NOVA print broj 1

Prvi broj novina "Nova" od srede, 30. juna, će biti na kioscima širom Srbije. Nakon četiri meseca opstrukcija, novi prozor u istinu otvara se sutra na medijskoj sceni Srbije. Pogledajte šta smo vam pripremili za premijerno izdanje.

U tekstu „Uličarski rečnik predsednika države“ dnevni list „Nova“ analizira način na koji se Aleksandar Vučić obraća javnosti.

Ološ, fukara, neradnik, lopov, mafijaš, kriminalac, fašista, secikesa, pedofil…reči su koje predsednik države koristi u svakodnevnim nastupima. Psiholog Ana Marković ocenjuje da je on impresioniran tim izbrom reči i upozorava da je u pitanju veoma agresivna komunikacija, koja vrlo uznemirava.

Akademik Ljubomir Simović govori eksluzivno za „Novu“ gde treba tražiti one koji će doneti promene u Srbiji.

„Nove ljude ne tražim na političkoj sceni, nego među onima koji brane reke Stare planine, koji brane Jadar i Rađevinu, Dobrinju, Jagodinu, baru Revu i Krnjaču, Košutnjak i Frušku goru, koji Novi Sad brane od sudbine Beograda na vodi“, rekao je Simović.

Halid Bešlić za Nova: Danas niko ne zna šta je poezija

„Možeš biti najveća zvezda na svetu, ali u raji moraš biti normalan. Ako znaš ko si, nemoj to drugima da trljaš na nos“, rekao je u intervjuu za „Nova“ Bešlić.

Šampionka Tina Krajišnik u poseti redakciji Nova:

„Jao, treneru, za ovo se živi“, rečenica koja je samo izašla iz mene dok je Marina stajala pored mene na postolju. Zaista je tako. Svi teški trenuci, povrede, čak pet operacija u mom slučaju, onda je sva istrajnost dobila smisao“, ispričala je Krajišnik za „Nova“.

Konačno, dnevne novine „Nova“ donose pregled svih vakcina koje smo do sada u životu primili.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare