U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte - Edvard Džozef, predavač na Univerzitetu "Džon Hopkins“, u razgovoru za naš list, poručuje: Vučić je obmanuo NATO i EU, ali i Srbe s Kosova.

„Stoprocentno sam uveren da je moguće postići sporazum do kraja godine, koji će dovesti do međusobnog priznanja”, kaže Džozef.

Direktor obavestio zaposlene da su stigli predstavnici „Rystad Energy“: Norvežani počinju sa promenama u EPS-u.

„U narednim nedeljama radiće se na povećanju transparentnosti i razumevanja neophodnih mera, vrednovanju i umanjivanju rizika…”

Milena i Aleksandar iz Novog Sada su mama i tata za primer: Kostići čekaju šesto dete i ponosni su na veliku porodicu.

„Od starta smo planirali troje naslednika, pa smo shvatili da možemo da ‘priuštimo’ još dvoje, a onda smo proletos počeli da razmišljamo o još jednoj prinovi i ona, eto, stiže u aprilu”, kaže Milena.

Fenomen čuvenog jugoslovenskog televizijskog spektakla: „Otpisani“ – utopija uz koju smo odrastali.

„Jedna od najvećih jugoslovenskih serija svih vremena obeležava 50 godina od početka snimanja, a njen nastavak ‘Povratak otpisanih‘ 45 godina od početka emitovanja. Malo je televizijskih junaka koji su imali takvu popularnost kao Tihi i Prle…”

Saša Obradović kao trener Monaka pao na kolena u „Pioniru“: Kleknuo, poljubio grb Zvezde i vratio se u familiju.

„Dok se skandiralo njegovo ime, došao je do centra igrališta, kleknuo i uradio ono što niko nikad nije kao trener protivničke ekipe.“

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić: „Šapić ozakonio još 186 kvadrata građevinske površine na Novom Beogradu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar