Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Putnici Soko vozova koji su krenuli iz Beograda ka Novom Sadu ostali su na stanici Beška, a isto se desilo putnicima iz Novog Sada koji su krenuli ka prestonici s tim da oni skoro sat vremena stoje u stanici Stara Pazova.

Nadležni u preduzeću „Srbija Voz“ a.d. potvrdili su da je došlo do prekida saobraćaja na Novosadskoj pruzi, prenosi Blic.

Pročitajte još:

„‘Srbija Voz’ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da dana 4. februara voz koji je pošao iz Beograd Centra za Novi Sad u 9.05 časova privremeno stoji u stanici Beška i voz koji iz Novog Sada za Beograd Centar polazi u 10 časova stoji u stanici Stara Pazova zbog smetnji infrastrukturnih kapaciteta“, saopšteno je iz preduzeća „Srbija Voz“ a.d.

Iz tog preduzeća poručuju korisnicima njihovih usluga da voz koјi iz Novog Sada za Beograd Centar polazi u 10.36 časova kao i voz iz Beograd centra za Novi Sad u 11 časova neće saobraćati zbog smetnji na infrastrukturnim kapacitetima.

Putnicima rečeno: Autobus će doći po vas

Gledateljka N1 bila je u vozu koji je trebalo da krene po rasporedu sa Prokopa u 10.00, krenuo je za Novi Sad u 10.06, a onda se i zaustavio u Staroj Pazovi.

Na toj stanici je, prema njenom svedočenju, stajao više od 45 minuta. Zatim su im rekli da uzmu stvari, da će doći autobus po njih.

Sagovornica N1 je rekla i da su njeni drugari, koji su krenuli vozom u 9h iz Beograda takođe imali problem – odnosno da su joj u nekom trenutku javili da su „zaglavljeni“ u Beškoj.

BONUS VIDEO Brzi voz „Soko“ u gnezdu plagijata?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare